AcasăPoliticaCurtea de Conturi ii numara pompele lui Iohannis

Curtea de Conturi ii numara pompele lui Iohannis

Nicolae Vacaroiu a fost cel mai prolific colaborator al DNA

Curtea de Conturi a raspuns reclamatiei facute de Sebastian Bodu, informandu-l pe acesta ca va demara verificarile de rigoare la Administratia Prezidentiala in timpul auditului financiar deja programat pentru luna noiembrie.

Seful Curtii de Conturi, Nicolae Vacaroiu, s-a conformat ”invitatiei” lui Bodu de a purica investitiile Cotroceniului

Recent, fostul europarlamentar Sebastian Bodu a sesizat Curtea de Conturi pentru decizia de a cheltui 533.000 de euro pentru instalarea unui nou sistem de irigatie in gradina Cotroceniului. ”Este de-a dreptul opulent si sfidator. Nu neaparat in raport cu saracia institutiilor publice, ci in raport cu insasi nevoile Administratiei Prezidentiale”, si-a motivat Bodu demersul.

Presedintele Klaus Iohannis s-ar putea vedea nevoit sa renunte la noul si costisitorul sistem de irigatie

In context, acesta a amintit si ca exista deja un sistem de irigatie in gradina Cotroceni – situatie in care s-ar putea vorbi despre o modernizare, nu despre instalarea unui nou sistem ”Curtea de Conturi urmeaza sa verifice aspectele care fac obiectul petitiei, in luna noiembrie 2016, in cadrul auditului financiar prevazut a se desfasura la Administratia Prezidentala, conform programului de activitate a Curtii de Conturi si in limitele competentelor legale”, a confirmat institutia condusa de Nicolae Vacaroiu includerea sesizarii lui Bodu in cadrul verificarilor pe care urmeaza sa le faca, in toamna, la Cotroceni.

author avatar
Simona Badulescu
754 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger