AcasăPoliticaCum vrea Gigi Becali sa profite de Adrian Nastase

Cum vrea Gigi Becali sa profite de Adrian Nastase

Gigi Becali vrea sa-si spele pacatele cu ajutorul lui Adrian Nastase

Daca legea il impiedica pe Adrian Nastase sa revina in politica, atunci legea trebuie modificata. O spune deputatul Gigi Becali, care recunoaste ca un act normativ menit sa stearga „pacatele” demnitarilor l-ar avantaja si pe el.

Gigi Becali vrea sa-si spele pacatele cu ajutorul lui Adrian Nastase

„Lui Adrian Nastase i s-a luat dreptul de a alege si de a fi ales. Numai daca noi vom promova aici o lege de amnistie, daca dam o lege de amnistiere, se sterge si pedeapsa complementara de a alege si de a fi ales si atunci ca, binenteles, ca si domnul Nastase se intoarce in politica”, a afirmat Becali, amintind ca exista un astfel de proiect care sta insa blocat la Senat. “E posibil sa promovam o lege din asta”, a concluzionat deputatul, explicand ca el intelege foarte bine prin ce a trecut fostul premier.

“Eu va pot spune ca sentimentul pe care il traieste un om cand este acolo intre gratii este cel mai urat sentiment, pentru ca e vorba de libertate, pentru ca esti acolo inchis intr-o incapere la care tu cheia de interior nu o ai”, a mai spus Becali.

Adrian Nastase

Dincolo de bunele intentii, parlamentarul nu ascunde faptul ca o lege a amnistiei l-ar scoate si pe el din necaz si ca situatia lui Nastase este un doar un pretext.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
143 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger