AcasăPoliticaCum voteaza PSD cererea DNA in cazul Oprea. Dragnea a lamurit chestiunea!

Cum voteaza PSD cererea DNA in cazul Oprea. Dragnea a lamurit chestiunea!

Social-democratii, prin vocea liderului lor, au anuntat cum anume vor vota solicitarea DNA in cazul fostului ministru de Interne Gabriel Oprea.

Anuntul – mai precis raspunsul la o intrebare in aceasta privinta – a fost interpretat de multi drept o adevarata lovitura de gratie la adresa senatorului Oprea, nimeni altul decat liderul UNPR, formatiune care a facut parte din coalitia care a sustinut Guvernul Ponta. „Punctul nostru de vedere comunicat de mine prima data a fost foarte clar. Ramanem consecventi in a nu ne opune solicitarilor care vin din partea sistemului judiciar. Aici nu sunt noutati”, a anuntat, joi, Dragnea.

Se intampla la o zi dupa ce Oprea insusi le cerea senatorilor, prin intermediul unei scrisori adresate presedintelui Senatului, dar si lui Catalin Boboc, sa voteze in favoarea solicitarii DNA, pe motiv ca isi doreste ca adevarul sa iasa la suprafata cat mai curand posibil. Dar si la trei zile de cand procurorii au anuntat ca solicita Camerei Superioare a Parlamentului sa incuviinteze urmarirea penala a fostului sef al MAI, pentru doua acuzatii de abuz in serviciu.

author avatar
Cristina Stefan
133 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger