AcasăPoliticaCum vede Tariceanu intentia lui Oprea de a demisiona din Senat

Cum vede Tariceanu intentia lui Oprea de a demisiona din Senat

Printre primele personaje de pe scena politica – si chiar din randul senatorilor- care si-a spus un punct de vedere in privinta deciziei anuntate de catre Gabriel Oprea, aceea de a parasi fotoliul din Camera Superioara a Parlamentului, a fost chiar Calin Popescu Tariceanu.

Liderul Senatului si, totodata, co-presedintele ALDE, a declarat, de la un eveniment al formatiunii pe care o conduce, ca „saluta gestul” facut de Oprea, despre care spune ca e „in contextul actual” este „foarte binevenit”.

In contextul de fata, intrebat care va fi soarta solicitarii formulate de fostul ministru de Interne, la biroul conducerii Senatului, Tariceanu a formulat urmatorul raspuns: „sigur ca aceasta cerere probabil ca nu mai are sens„.

Va amintim faptul ca Gabriel Oprea a anuntat, cu doar cateva zeci de minute in urma, pe Facebook, faptul ca luni are de gand sa-si oficializeze intentia de a parasi randurile senatorilor. (DETALII AICI) Decizia sa vine la putine ore de cand vestea, tot pe aceeasi retea de socializare, ca a adresat presedintelui Senatului o cerere de reluare a votului in cazul cererii formulate de DNA pe numele sau. (DETALII AICI) Iata, insa, ca fostul vicepremier s-a razgandit si a luat o alta decizie. Ar mai fi de spus ca, in acest rastimp, presedintele sugera faptul ca Oprea ar putea sa demisioneze, pentru a „detensiona situatia”, in contextul in care, se stie, rezultatul votului de luni, in urma caruia s-a respins solicitarea prin care procurorii cereau aviz pentru urmarirea penala a fostului ministru, in cazul Gigina, a fost respinsa. (DETALII AICI)

author avatar
Cristina Stefan
286 afisari

2 COMENTARII

  1. Cat il mai toleram pe asta care din 1990 actioneaza la comanda rusilor impotriva poporului roman?

  2. Te poti convinge destul de repede! Functioneaza pentru toti! Nu mai trebuie sa astepti! Cea mai mare oportunitate din lume! Te-ai saturat de saracie? Esti in criza de bani? Fa si tu bani pe internet! Noi suntem o echipa de invingatori! Totul e sa te decizi acum! Solicita acum detalii la adresa de email: mandeavictor@yahoo.ro

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger