AcasăPoliticaCum vede premierul varianta ca hipermarketurile sa fie inchise in week-end!

Cum vede premierul varianta ca hipermarketurile sa fie inchise in week-end!

Vorbind, printre altele, atat despre preturile alimentelor la rafturile magazinelor, odata cu reducerea de la 1 iunie, a TVA-ului, Victor Ponta a tinut sa-si exprime si un punct de vedere in privinta propunerii facute de unii liberali, cea care ar viza inchiderea hipermarketurilor in zilele de duminica.

Initiativa, care deja a declansat tot soiul de comentarii in spatiul public, indeosebi in randul celor care muncesc de luni pana vineri, iar la sfarsit de saptamana isi fac timp pentru cumparaturile necesare pentru intreaga saptamana, a fost comentata, miercuri, la debutul sedintei saptamanale a Executivului, de catre primul-ministru insusi.

Premierul a catalogat masura drept stupida si populista, nicidecum populara, explicand si motivele pentu care marile magazine ar trebui sa nu isi puna lacatul pe usi in ultima zi a spatamanii. „Eu cred ca e bine sa se lasam deschise, ca oamenii sa cheltuie bani, ca sa avem consum, ca sa pastram locuri de munca (…) Nu stiu ce e liberal in a inchide…(…) E doar o masura stupida la acest moment pentru Romania”, a punctat Ponta.

Initiativa liberalilor de a inchide hipermarketurile in zilele de duminica se vrea o masura menita sa sprijine producatorii autohtoni, dupa cum au anuntat cei care au propus-o.

191 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger