AcasăPoliticaCum vede Gorghiu invitatia UNPR la dialog pe tema Codului fiscal

Cum vede Gorghiu invitatia UNPR la dialog pe tema Codului fiscal

Deschiderea la dialog, in cazul in care este vorba despre proiecte foarte importante pentru tara, nu poate fi decat un „semnal foarte bun”, considera copresedintele principalului partid din Opozitie. Si asta chiar daca invitatia la discutii vine din partea unei formatiuni apartinand arcului guvernamental – UNPR-ul condus de Gabriel Oprea.

In conditiile in care, pana ca liderul Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei(UNPR) sa anunte, joi la pranz, intentia formatiunii pe care o conduce de a vedea la masa dialogului formatiunile cu reprezentare in Legislativ, pe tema noului Cod fiscal, liberalii anuntasera deja nu doar ca au in plan sa cheme la consultari partidele parlamentare pe teme economice (proiectul in cauza fiind inclus pe agenda discutiilor), ci si ca au stabilit o data pentru aceasta intrevedere, respectiv ziua de 17 august, copresedintele PNL a salutat ideea apartinand uneia dintre formatiunile aflate in actuala coalitie de guvernare.

Oprea anunta din nou ca UNPR-ul se vrea puncte intre Palate

„Am vazut astazi inca o pozitie favorabila dialogului intre partidele politice, venita din partea UNPR, partid din coalitia de guvernare. Deschiderea la dialog este un semnal foarte bun, o premisa pentru proiecte care vor avea o viata mai lunga decat mandatul unei guvernari. Ma bucur sa vad ca sunt si alte partide care pun ratiunea si prudenta inaintea entuziasmului, cand este vorba despre proiecte majore pentru tara”, a transmis Alina Gorghiu, prin intermediul unui mesaj postat pe contul oficial de Facebook.

Va reamintim ca, respins, la mijlocul lunii trecute, de catre seful statului, noul Cod fiscal a fost retrimis Parlamentului, spre reexaminare, analiza si votul urmand sa aiba loc in intervalul 24-26 august, alesii fiind chemati mai devreme din vacanta, pentru o sesiune extraordinara pe marginea proiectului indelung discutat in ultima perioada nu doar pe scena politica, ci si in sfera economica.

author avatar
Cristina Stefan
103 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger