AcasăPoliticaCum vede Dragnea anuntul lui Robert Negoita de a renunta la ideea...

Cum vede Dragnea anuntul lui Robert Negoita de a renunta la ideea de a candida la sefia PSD

Liviu Dragnea a ales varianta unui „no comment” diplomat in fata recentului anunt facut de recent alesul presedinte al PSD Bucuresit, primarul sectrului 3 al Capitalei, de a renunta la intentia de a candida la Congresul din 18 octombrie, ca urmare a faptului ca, a explicat Negoita insusi, seful interimar al partidului a anuntat ca va intra in aceasta competitie. Dar si la intepaturile acestuia din urma.

„Asa cum am luat de anuntul candidaturii, asa am luat act si de renuntarea la candidatura. Nu am ce sa comentez si nu vreau sa comentez”, s-a rezumat sa precizeze Dragnea, joi la pranz, in aceasta chestiune, adaugand ca la fel „a luat act” si de atacul lansat de Negoita.

La fel de pacifist a parut, asadar, actualul lider interimar al social-democratilor si in momentul in care a fost intrebat daca, urmare a acestei iesiri publice a actualului sef al PSD Bucuresti, cu criticile la adresa sa si a premierului Ponta, primarul sectorului 3 va mai avea loc in echipa lui Dragnea. „Echipa mea e mare, echipa mea e partidul, orice membru are loc in ea”, a sustinut presedintele interimar al PSD, adaugand ca doar pesedistii pot decide daca atacurile edilului la adresa celor doi social-democrati a daunat sau nu imaginii formatiunii.

Cat despre o alta eventuala decizie de retragere a altor aspiranti la fotoliul de lider „plin” din aceasta cursa, inainte de congresul de luna viitoare, Dragnea a declarat ca ar regreta daca s-ar intampla acest lucru. „As fi foarte dezamagit daca s-ar retrage toti. Mi-as dori foarte mult sa fie o competitie”, a afirmat Dragnea, adaugand „ar fi foarte sanatos pentru PSD” ca membrii partidului sa aiba de unde isi alege viitorul presedinte.

author avatar
Cristina Stefan
189 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger