AcasăPoliticaCum vede Basescu reactia actualului presedinte in chestiunea Antenelor

Cum vede Basescu reactia actualului presedinte in chestiunea Antenelor

Fostul sef al statului da de inteles ca succesorul sau la Cotroceni s-ar teme sa nu ajunga in atentia Antenelor, de aici si controversata reactie pe marginea situatiei sediilor televiziunilor in cauza, declaratie care a starnit indelungi comentarii pe Facebook, dar nu numai.

„Miza este una singura- sa nu fii tocat de Antene”, a sustinut, razand, actualul lider al Miscarii Populare, seara trecuta, la Romania Tv. Totodata, Basescu a adus in discutie in aceasta chestiune si „componenta Mihalache”, mai precis ceea ce considera fostul presedinte ca ar fi rolul consilierului prezidential Dan Mihalache. „Dincolo, presedintele Iohannis… sincer sa fiu, cred ca la el au fost mai multe componente. In primul rand a fost componenta Mihalache – ne-aducem toti aminte ca, in ultima vreme a fost Mihalache impreuna cu Gadea in Germania, Mihalache cu Gadea in Statele Unite. Desi, s-a vrut realizarea unei fratii, asa, intre Palatul Cotroceni si Antene”, e de parere fostul sef al statului.

Conchizand pe aceasta chestiune, Traian Basescu a mai facut o precizare: „Teama de Voiculescu, tot teama de forta mediatica a trustului. (…) Teama este de trustul media pe care il controleaza, categoric, ca si politica a trustului (…). Probabil dl Iohannis nu este pregatit pentru un astfel de tratament”.

Mai mult, pe un tot amuzant, Traian Basescu a precizat ca e convins ca poate fi mai bun ca actualul presedinte- de formatie profesor de fizica. „Ma tem ca nu ma bate nici la fizica, el fiind profesor de fizica. Pentru ca, spre exemplu, eu pot sa explic de ce o nava din otel nu se scufunda. Nu stiu daca el poate”, a sustinut, razand, fostul presedinte.

309 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger