AcasăPoliticaCum se vede in PSD invitatia la Cotroceni, pentru o noua discutie...

Cum se vede in PSD invitatia la Cotroceni, pentru o noua discutie pe buget

Membrii de partid îşi suspectează preşedintele de cu totul alte priorităţi

Chiar daca inca nu a putut sa se pronunte exact daca primul-ministru si seful de la Finante vor onora invitatia lui Klaus Iohannis si vor merge la discutiile de la Cotroceni, secretarul general al PSD-ului spune ca, in cazul in care acest lucru se va intampla, cei doi pesedisti ar avea ce-i spune presedintelui pe buget.

„E foarte vizibil ca orice am incerca sa facem trebuie sa se puna bete in roate programului de guvernare al PSD. Avem deja un buget, totul este calculat, lucrurile trebuie sa mearga inainte (…) manipulare in strada, fundatii Soros, (…) Iohannis ne cheama primul-ministru si ministrii inca o data sa discute despre pe buget (…) sunt foarte curios ce se va intampla maine la aceste discutii, si primul -ministru si ministrul de Finante vor veni cu aceeasi formula si cu lectiile invatate”, a subliniat Codrin Stefanescu, intr-o interventie telefonica la Antena3.

Precizarile sale vin pe fondul anuntului ca primul om in stat ar vrea sa aiba discutii la sediul Presedintiei, in cursul zilei urmatoare, cu Sorin Grindeanu si Viorel Stefan. DETALII AICI.

172 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger