AcasăPolitica“Cum sa ma tem?” Dragnea sustine ca i-a sugerat lui Grindeanu sa-l...

“Cum sa ma tem?” Dragnea sustine ca i-a sugerat lui Grindeanu sa-l sune pe presedinte

Cum a observat ca au fost voci care au crezut ca intrevederea dintre grindeanu si Iohannis, de dinaintea plecarii celor doi demnitari la Bruxelles ar fi avut loc fara stirea sa, Liviu Dragnea a tinut sa lamureasca faptul ca lucrurile n-ar fi stat nici pe departe asa.

Dimpotriva, chiar liderul PSD ar fi fost cel care i-ar fi dat de inteles primului-ministru ca ar fi cazul sa il sune pe seful statului, in vederea stabilirii unui punct de vedere comun pe tema europeana. Deci a subliniat ca stia de respectiva intalnire. „L-am sunat (pe Sorin Grindeanu – n.r.) si i-am zis ca in opinia mea ar fi bine sa-l sune pe presedinte sa se vada. (…) Cred si sper ca au avut o discutie buna, (…) cred ca e bine sa fie o voce comuna, ca oamenii aceia sa inteleaga ca din aceasta tara Parlamentul, Guvernul si Presedintia sustin acelasi punct de vedere”, a sustinut seful PSD, joi seara, la Romania TV.

Totodata, Dragnea a tinut sa demonteze orice speculatie cum ca respectiva discutie i-ar fi dat emotii, in sensul ca s-ar fi temut ca sefii celor doua Palate ar ajunge sa aiba o colaborare tot mai apropiata. „Pai cum sa ma tem din moment ce eu i-am zis premierului Grindeanu sa-l sune pe presedinte ca sa se intalneasca. Nu vad ce ar fi rau”, a punctat liderul social-democrat.

author avatar
Cristina Stefan
180 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger