AcasăPoliticaCum s-au finantat, din spusele lui Blaga, campaniile electorale

Cum s-au finantat, din spusele lui Blaga, campaniile electorale

Intrat in vizorul procurorilor anticoruptie in privinta unor finantari ale fostului PDL, Vasile Blaga asteapta sa vada ce anume va decide instanta in privinta contestatiei sale fata de masura controlului judiciar, dispusa saptamana trecuta, penturu o perioada de 60 de zile.

„Eu consider ca nu este nevoie de el. Atat”, a fost tot ceea ce a ales sa precizeze in fata presei Vasile Blaga, la plecarea de la Instanta Suprema, fostul co-presedinte al PNL adaugand ca probele care i-ar putea face pe magistrati sa ridice aceasta masura le-a prezentat avocatul sau, in fata judecatorului.

Cat priveste un alt aspect, acela privind modul cum se finantau campaniile electorale, in momentul in care i s-a cerut sa isi spuna punctul de vedere, in contextul recentelor declaratii aparute in spatiul public dupa condamnarile din dosarul „Microsoft”, Blaga a ales, de asemenea, sa nu faca prea multe comentarii, raspunzand sec: „corect si legal”.

In ciuda acestui fapt, procurorii fac o ancheta in privinta unor sume de bani ajunse la fostul PDL. In dosarul respectiv, Blaga este suspectat de trafic de influenta. Urmare a acestei situatii, Vasile Blaga si-a anuntat demisia din fruntea PNL, dar si a echipei care se ocupa de campania liberala pentru legislativele din iarna.

294 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger