AcasăPoliticaCum s-a ars Blaga cu Ungureanu

Cum s-a ars Blaga cu Ungureanu

 

Membrii Forta Civica ii dau batai de cap lui Vasile Blaga

Vasile Blaga intareste randurile politicienilor care pricep greu si uita repede.  Esecul din 2012, cand liderul PDL a acceptat ca partidul lui sa se alieze cu FC si PNTCD, se pare ca i s-a sters definitiv din memorie. Asa se explica de ce Blaga isi bate din nou cuie in talpa, combinandu-se cu gasca lui Mihai Razvan Ungureanu. Care, desi a cinstit masa viitoarei formatiuni de dreapta cu doar doua procente, vrea sa intre in carti pentru alegerile din toamna. Diplomat din fire, Blaga i-a explicat lui Ungureanu ca prezidentiabilul fie va fi Catalin Predoiu (PDL), fie Klaus Iohannis, in functie de rezultatul sondajelor care se vor efectua pana la inceputul lui august. In fata acestui argument, Razvan Ungureanu a facut ciocul mic, dar si-a pus colegii din FC sa faca lobby in continuare pentru el.

Razvan Ungureanu nu renunta la candidatura la prezidentiale

„Ar trebui sa avem o lista deschisa, pentru ca ne aflam intr-o noua conjunctura si, existand mai multe variante, am avea posibilitatea s-o alegem pe cea mai buna. (…) Ar trebui lasata oportunitatea tuturor celor care doresc si cred ca sunt pregatiti sa ocupe cea mai inalta functie in stat. (…) Eu il cunosc pe domnul pe domnul Ungureanu si stiu ca este bine pregatit si potrivit pentru aceasta functie. Asta nu inseamna ca altii nu sunt pregatiti. Trebuie totusi sa vedem cu ce oferte vin”, a declarat pentru presa locala, liderul FC Cluj, Gabriela Radoiu Les.

I-au ridicat Monicai Macovei mingea la fileu

Varianta listei deschise, despre care vorbesc cei de la Forta Civica, este sustinuta si de europarlamentarul PDL Monica Macovei, care spera ca in felul acesta va reusi si ea sa intre in competitie. „Vorbim acum despre un nou partid, despre o noua alianta, despre o noua realitate, si insist pe cuvantul «nou». Toate acestea cer un proces deschis. Aceasta este o noua lupta si trebuie un nou general. Prin urmare, toate referirile la decizii trecute nu mai au rost. Repet, este o noua lupta si trebuie un nou general”, a subliniat Macovei.

 

author avatar
National
1.784 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger