AcasăPoliticaNicusor Dan continua sa vanda gogosi

Nicusor Dan continua sa vanda gogosi

Nicusor Dan contesta anchetarea modului in care a fost finantat USB-ul in Campania pentru alegerile locale de anul trecut, implicit existenta vreunor nereguli – informatie publicata de ”National” in editia de luni, 29 ianuarie.

Nu o face prea hotarat ci cu frana pusa din moment ce debuteaza prin a reclama ”realitatea demna de Alice in Tara Minunilor” construita de ”politicienii interesati de amnistie si gratiere si cutiile lor de rezonanta din presa” cu scopul de a intina respectabilitatea USB/USR. ”Dupa stirile potrivit carora cainii primesc bani pentru protest, notita ca USB/USR ar fi fost sponsorizata de persoane fara adapost nu mai mira pe nimeni”, isi exerseaza in continuare Nicusor Dan talentul de politician terfelit de presa desi nu are nicio vina. Spre deosebire de liderul USR, pe noi cei de la ”National” ne mira insa foarte continuarea. ”Finantarea campaniei electorale pentru alegerile locale din Bucuresti a fost verificata de catre Autoritatea Electorala Permanenta care a constat legalitatea ei si a decis decontarea sumelor cheltuite”, sustine cu mult aplomb Nicusor Dan. Mai sa fie! Si atunci cum ramane cu stirea publicata de Digi24 pe 13 ianuarie a.c., in care se preciza ca, dupa verificarea de catre AEP si Curtea de Conturi a documentelor referitoare la cheltuielile facute de partide in campania electorala a localelor din 2016, AEP a decis sa nu deconteze USB-ului 135.821 de lei pe motiv ca au venit dintr-o ”donatie ilegala”. Informatie provenita din raportul AEP si nu dintr-un basm cu politicieni saraci si cinstiti care au ajuns in primarii si in Parlament peste noapte, doar din mila votantilor. Asta ca sa intelegem cum e cu povestile spuse de politicieni.

Cutia de rezonanta

author avatar
Simona Badulescu
600 afisari

2 COMENTARII

  1. O lichea si un prost cum nu s-a mai vazut este acest Nicusor Dan. Te miri cine dracu l-a bagat in parlament. El nu poate indruga doua vorbe coerente. Vai, vai, vai,,,

  2. Specificati ca si sotul Clotildei a afirmat,adevarat la nervi,ca usb-usr este opera banilor lui soros george,nu in totalitate dar majoritar.Nu-l injurati pe acest personaj,are si el gura cu care este nevoie sa manance,ca sunt arginti pentru mercenar,sa-i primeasca pentru ca nu-i sunt aruncati pe jos,ci prin contul personal,n-asa.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger