AcasăPoliticaCum ramane cu chestiunea vizelor pentru romani, dupa discutiile de la Casa...

Cum ramane cu chestiunea vizelor pentru romani, dupa discutiile de la Casa Alba

Printre subiectele abordate de catre cei doi sefi de stat in cadrul intrevederii avute, deunazi, la Casa Alba nu s-a numarat, concret, si chestiunea eliminarii vizelor pentru romanii care vor sa ajunga pe taram american.

A spus-o, cat se poate de clar, liderul de la Washington. „N-am discutat-o, dar ar fi o chestiune pe care o vom discuta”, a punctat presedintele american, in cadrul declaratiei comune de presa de dupa convorbirile avute cu Klaus Iohannis.

Liderul de la Cotroceni, in schimb, a explicat, la scurta vreme, faptul ca a „mentionat chestiunea”, la fel cum a subliniat ca a facut-o si „in timpul unor alte intalniri” pe care le-a avut, „pentru ca este important pentru noi, este important pentru romanii care vor sa vina in Statele Unite”. Mai mult, Iohannis a amintit faptul ca „problema Visa Waiver ar fi probabil important sa se discute si speram cu totii sa avansam in aceasta chestiune”.

sursa foto: presidency.ro

290 afisari

1 COMENTARIU

  1. Sigur,vizele vor fi eliminate,cand Donald(nu ratoiul) va consuma neste ceai special pentru eliminarea calculilor renali(parca asa se numesc in usa vizelele) si odata eliminate vom fi si noi fericiti,dar prin reprezentatii ce ne conduc spre…cea mai inalta culme a democratiei,dar fiind intr-o colonie,asa ceva nu se exista.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger