AcasăPoliticaCum ii impaca Basescu pe liderii USL

Cum ii impaca Basescu pe liderii USL

De cand au divortat oficial, Crin Antonescu si Victor Ponta nu fac altceva decat sa se acuze reciproc de toate grozaviile posibile. Hotie, santaj, coruptie etc. Sunt in dezacord permanent, cu o singura exceptie: Traian Basescu.

Victor Ponta, dezamagit ca fostul sau partener s-a lasat vrajit de seful statului

Seful statului i-a unit, tot el i-a separat si, dupa cate se pare, ramane singurul liant intre Crin Antonescu si Victor Ponta. Chiar si atunci cand se contrazic si incearca sa paseze vina de la unul la celalalt, cei doi politicieni fac ce fac si tot la Basescu ajung. Asa s-a intamplat si duminica seara, cand, invitati la doua posturi de televiziune concurente, Ponta si Antonescu si-au  prezentat  versiunile privind decesul USL.

Crin Antonescu sustine ca premierul este cel care a tradat

Desi povestile sunau total diferit, personajul principal era unul si acelasi. „Antonescu, influentat de Basescu, a crezut ca in 2014 nu va mai fi batalia cine e impotriva lui Basescu, ci batalia intre stanga si dreapta. Eu nu cred asta. Cred ca a fost o greseala. Se va dovedi pe 25 mai daca am avut eu dreptate cand am spus ca este mai bine sa stam impreuna sau daca a avut dreptate Crin”, a afirmat Ponta, mentionand ca ramane la parerea lui „USL trebuie sa se refaca”. USL nu mai exista si nu va mai exista, iar PSD a tradat trecand de partea lui Traian Basescu, a venit imediat si replica lui Crin Antonescu. Mai mult, liderul liberal a dat de inteles ca USL si-a dat duhul inca din 2012.

Traian Basescu ii desparte si ii uneste in acelasi timp pe uselisti

„ In 2011 lucrurile au mers normal, PSD, ca si noi, tunau si fulgerau. Pe 10-11 decembrie 2012 s-a rupt legatura pe care o aveam cu Ponta, in momentul semnarii pactului de coabitare. Atunci am inteles ca modul de a vedea lucrurile si de a lua decizii majore e unul in care nu ne mai intelegem”, a expus si Antonescu varianta liberala a scindarii USL.

author avatar
eNational
887 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger