AcasăPoliticaCum explica Ponta esecul PSD de la Targu Jiu: "Dragnea i-a amenintat...

Cum explica Ponta esecul PSD de la Targu Jiu: „Dragnea i-a amenintat pe liderii locali”

Cum s-a aflat ca liberalul Romanescu si nu pesedistul Popescu a fost cel care a castigat primaria Targu Jiu, fostul premier Ponta, actualmente deputat de Gorj, a facut o analiza a situatiei din „orasul de care este legata toata cariera mea politica”.

Concret, a notat pe Facebook patru explicatii ample, „la cald”, cu privire la motivele pentur care crede ca PSD-ul a pierdut alegerile locale partiale din fieful gorjean, evidentiind, printre altele, „atitudinea de siguranta absoluta si suficienta a PSD ( pe modelul de la „Centru”) in fata unui candidat PNL foarte muncitor si hotarat”, „dezamagirea alegatorilor PSD fata de subiectele la nivel national din perioada campaniei: Legea Salarizarii care a creat mari asteptari si s-a terminat cu o poveste amara; fortarile Conducerii PSD de a da jos propriul Guvern fara a explica deloc care este motivul”, dar si un alt motiv, care il are in centru chiar pe liderul social-democrat. „Liviu Dragnea i-a amenintat pe candidatul PSD la Primarie si pe liderii locali ca daca „il chemati pe Ponta in campanie si va afisati cu el va tai toate proiectele de la Ministerul Dezvoltarii”! Desi am insistat sa fiu implicat in orice mod teama acestora a prevalat si asa am fost „exclus” din campanie pentru prima data din 2004!!!”, a acuzat Ponta, pe Facebook.

Conchizand mesajul sau, fostul premier le transmite, practic, un avertisment colegilor sai pesedisti: „cine are ochi si urechi trebuie sa inteleaga ca PSD are o problema grava cu modul in care Conducerea centrala ia decizii si actioneaza. Cine tace de „teama” sa nu se supere „Seful” va pati ca la Targu Jiu! Din pacate”.

169 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger