AcasăPoliticaCum descrie Grindeanu comunicarea cu presedintele, la o luna de la instalarea...

Cum descrie Grindeanu comunicarea cu presedintele, la o luna de la instalarea sa la Guvern

Primul-ministru a fost cat se poate de categoric atat in privinta prezentei sefului statului la manifestatiile de la finele saptamanii trecute, cat si referitor la relatia institutionale dintre cele doua Palate, la o luna de cand a fost instalat in fruntea noului Cabinet.

Grindeanu a facut referire, in primul rand, la momentul in care Klaus Iohannis s-a alaturat protestatarilor aflati in centrul Capitalei. „Pentru mine a fost o surprinza – neplacuta -, prezenta presedintelui in strada saptamana trecuta”, a punctat premierul, seara trecuta, la un post TV.

Totodata, premierul social-democrat a tinut sa sublinieze ca atat Executivul, cat si formatiunea din care face parte, nu au „venit pe picior de razboi” cu Iohannis si ca a facut unele concesii, tocmai de dragul unui dialog constructiv. „Eu am incercat in aceasta perioada sa am o relatie institutionala corecta cu Administratia Prezidentiala, ba uneori am lasat de la mine anumite lucruri, tocmai pentru a avea dialog, pentru a ne vedea fiecare dintre noi, nu neaparat dintre noi doi (…) de a lasa deoparte politica si de a ne ocupa de administrarea tarii (…) Transformarea acestor lucruri intr-o batalie politica, din perspectiva mea, este o abordare gresita din partea Administratiei Prezidentiale”, a subliniat Grindeanu la Antena 3.

129 afisari

1 COMENTARIU

  1. D-le Grindeanu,gândiți-vă bine,analizați și hotărâți.Președintele v-a declarat război și și-a scos trupele în stradă.Orice lege,orice hotărâre veți lua va fi contestată,amânată,respinsă. Nu veți putea îndeplini ce v-ați propus,așa că demisionați cu tot guvernul,. 1)Președintele își va face guvernul lui,acesta se va prezenta în parlament,va fi respins odată ,de două ori, președintele va dizolva parlamentul rezultat în urma unor alegeri declarate „cele mai corecte”,va organiza anticipate și „DEMOCRAȚIA”va merge înainte cu programul președintelui.Va fi degringoladă,foamete dar va fi „DEMOCRAȚIE”! 2) lăsați-l președinte să instaureze Dictatura și să se descurce;E mai bine așa decât un război de provocarea căruia tot PSD-ul va fi acuzat. Mai are rost ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger