AcasăPoliticaCum comenteaza Adrian Nastase retragerea lui Ponta de la sefia PSD

Cum comenteaza Adrian Nastase retragerea lui Ponta de la sefia PSD

Adrian Nastase

Fostul sef al Guvernului si, totodata, lider al PSD-ului, Adrian Nastase, a facut o serie de precizari in privinta unuia dintre cele mai comentate subiecte ale zilei de luni, respectiv anuntul lui Victor Ponta privind retragerea temporara de la sefia formatiunii politice.

Adrian Nastase

In conditiile in care Ponta anunta, seara trecuta, pe contul sau de Facebook, prin intermediul unei scrisori adresate, printre altii, liderului interimar al PSD-ului, de cateva saptamani incoace, mai exact din perioada in care premierul s-a aflat in Turcia, la recuperarea dupa operatia suferita la genunchiul stang, motivandu-si gestul prin faptul ca nu doreste sa afecteze imaginea partidului, odata ce a ajuns sa fie anchetat de DNA, Adrian Nastase a oferit un puct de vedere in aceasta chestiune.

Prin intermediul unei postari pe blogul sau, in care atinge si un alt subiect important, mai exact situatia din Grecia, respectiv acordul la care au ajuns oficialii eleni cu liderii Zonei Euro, asa-numitul „Greekment”, Nastase se opreste si asupra hotararii lui Ponta de a se retrage din prima functie avuta in PSD. „Nu stiu de ce s-a autosuspendat Victor Ponta. Banuiesc ca a avut motivele sale”, noteaza fostul premier.

Chiar daca lasa sa se intrevada faptul ca nu vrea sa faca prea multe comentarii in privinta acestui subiect, Adrian Nastase opineaza, insa, ca Ponta ar fi trebuit sa discute cu unii dintre mai-marii partidului, in forurile de conducere, inainte de a face acest pas, dintr-un simplu motiv: „Atunci cand ai impresia ca ai rezolvat o problema, apar numeroase altele, ce vor trebui si ele rezolvate…”

author avatar
Cristina Stefan
322 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger