AcasăPoliticaCum a smenuit Robert Negoita peste 10 milioane de euro din buzunarele...

Cum a smenuit Robert Negoita peste 10 milioane de euro din buzunarele cetatenilor!

Total nepregatit pentru functia pe care o ocupa, pe Robert Negoita il recomanda totusi talenul. Maiestria cu care primarul Sectorului 3 reuseste sa evapore sume fabuloase din bugetul institutiei, i-ar face invidiosi pe cei mai mari iluzionisti ai lumii.

Nicio zi fara un tun la buget. Aceasta  este deviza sub care a stat mandatul lui Robert Negoita. Proiectele neperformante, dar costisitoare au fost tot timpul specialitatea primarului de la 3. Un exemplu in acest sens il reprezinta si actiunea de sistematizare a Bulevardului Unirii intre Piata Alba Iulia si Magazinul Unirea. Adica un „mizilic” de peste 10 milioane de euro. Estetic vorbind, un kitsch perfect care, pe deasupra, mai este si ilegal. Doar ca de data aceasta lui Negoita i s-a infundat, dupa ce consilierul local ales pe listele PDL Inocentiu Ioan Voinea a decis sa il dea in judecata. Iar motivul este unul cat se poate de simplu: Robert Negoita a cheltuit bani din bugetul Sectorului 3 pe niste lucrari care, conform tuturor legilor in vigoare, intra in atributiile Primariei Capitalei. Amanunte in care edilul nu se incurca atunci cand trebuie sa-si omeneasca firmele de casa, dar pe care Inocentiu Voinea le-a evidentiat foarte clar in actiunea deschisa in instanta si care are termen de judecata astazi.

Consilierul Inocenţiu Voinea

„Aceste 10 milioane cheltuite ilegal, dupa parerea mea, si sper ca instanta de judecata sa stabileasca acest fapt, este doar varful unui aisberg. Va veni, sper, si vremea in care Robert Negoita sa dea socoteala pentru lipsa de bun simt in cheltuirea banului public!”, a declarat consilierul Inocentiu Voinea, care pledeaza pentru o administratie facuta pentru cetateni si in folosul acestora. „Cata vreme Sectorul 3 are inca zone <<rurale>> ca sa spun asa,  fanteziile lui Negoita cu pergolele mov si tonele de betoane turnate pe marginea bulevardelor si vopsite in rosu sunt tichii de margaritar pe capul chelului. Bucurestenii din Sectorul 3 merita mai mult respect. Respect si bun simt,  acesta este telul meu, iar daca ne vom comporta cu bun simt cand suntem investiti intr-o functie publica pot spune ca vom face un pas urias catre civilizatia occidentala dupa care tanjim,  dar de care coruptia generalizata ne tine foarte departe”, a conchis Voinea.

author avatar
National
3.412 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger