AcasăPoliticaCum a replicat Basescu unei remarci a consilierului prezidential Mihalache

Cum a replicat Basescu unei remarci a consilierului prezidential Mihalache

Fostul sef al statului nu a stat pe ganduri cand a fost vorba sa dea o replica unei afirmatii pe care a facut-o, seara trecuta, intr-o emisiune televizata, unul dintre consilierii succesorului sau de la Cotroceni, Klaus Iohannis.

Traian Basescu nu vrut sa lase, asadar, netaxata o remarca a actualului consilier prezidential, Dan Mihalache, facuta duminica seara, la o emisiune de la Antena 3, in conditiile in care cel dintai se afla, la randul sau, intr-un studio TV. Drept pentru care, intr-un mesaj postat luni la pranz pe contul sau de Facebook, i-a raspuns public. „Inteleg ca, ieri seara, la televiziunea de casa a Cotrocenilor, Antena 3, (…) ai facut afirmatia, citez, „in locul lui Basescu, m-as duce acasa”. Este parerea ta cu privire la un om care nu mai are responsabilitati in stat”, isi incepe mesajul fostul presedinte, inainte de a continua cu un sfat prin care il inteapa, practic, si pe succesorul sau la prima functie in stat, si nu doar pe consilierul sau prezidential, caruia ii adreseaza, in mod direct, aceasta replica. „Totusi, in momentele in care nu dormi in timpul serviciului, n-ai putea sa-i faci recomandarea SA STEA MAI MULT ACASA sefului tau direct, domnul Iohannis, care este presedinte in functie?”, suna sfatul la care Traian Basescu ii cere lui Mihalache sa se „gandeasca putin”.

(captura Facebook/Traian Basescu)

Va reamintim ca aluzia vine ca urmare a faptului ca adresantul mesajului de fata este consilierul prezidential despre care, in baza unor instantanee aparute in spatiul public, s-a speculat, in urma cu doar cateva luni, ca ar fi atipit la o intrevedere avuta in cadrul unei deplasari oficiale, in afara granitelor tarii, mai exact in Serbia. La momentul respectiv, Mihalache a negat acest lucru.

138 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger