AcasăPoliticaCum a reactionat Olguta Vasilescu la cererea procurorilor in cazul sau

Cum a reactionat Olguta Vasilescu la cererea procurorilor in cazul sau

Olguta Vasilescu sustine ca se astepta sa apara „represalii” la reactiile sale, in speta la postarile pe o retea de socializare, cu referire directa la cauza care a trimis-o, practic, in fata judecatorilor. Dar si ca e pregatita de proces.

Odata ce a aflat despre faptul ca reprezentantii DNA au cerut instantei, in speta magistratilor Tribunalului Bucuresti, plasarea sa sub control judiciar in dosarul in care procurorii au trimis-o in judecata, Olguta Vasilescu nu a stat prea mult pe ganduri si a reactionat. Tot prin intermediul retelei de socializare pe care a avut si luarile de pozitie care i-au atras, practic, masura preventiva pe care o solicita anchetatorii. „Am fost informata de avocat ca DNA a cerut masura controlului judiciar fata de mine, cel mai probabil pentru ca am „indraznit” sa nu tac in apararea mea. Sa nu tac la zecile de informatii pe surse despre mine si dosarul meu si la iesirile publice ale denuntatorului meu. Cu alte cuvinte, mi se spune: „In apararea ta, ai dreptul sa taci!” Eram pregatiti de represalii. Si suntem pregatiti si de proces. Ne vedem marti, la Tribunal”, a scris primarita Craiovei, vineri seara, pe Facebook.

In motivarea cererii adresate Tribunalului Bucuresti, instanta catre care a fost trimis dosarul in care Vasilescu este acuzata, printre altele, de luare de mita, procurorii mentionau faptul ca edilul „intr-un mod agresiv ca limbaj, si-a facut aparari, a invocat exceptii si cereri”. Cititi mai multe AICI.

author avatar
Cristina Stefan
231 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger