AcasăPoliticaCum a ajuns Alina Gorghiu sa profaneze morminte

Cum a ajuns Alina Gorghiu sa profaneze morminte

Raposata, dar pusa in geam ca sa mai aduca niste voturi, USL a inceput deja sa puta. Cu toate acestea, pesedistii trebuie se jure oriunde si oricand ca Uniunea e vie si chiar misca.

Eugen Nicolicea sustine ca Alina Gorghiu ”profaneaza morminte” atunci cand vorbeste despre moartea USL

”USL traieste!”, repeta papagaliceste armata stransa in jurul PSD-ului, ori de cate ori vine vorba despre raposata alianta. Presati sa aduca argumente, unii dintre ei trec de granita campilor batuti cu sau fara gratie. Un astfel de caz, greu de catalogat, a devenit  Eugen Nicolicea, care, pentru a justifica pastrarea artificiala in viata a USL-ului, l-a bagat in coma si in ”reconstructie” pe Ludovic Orban si a avertizat-o pe Alina Gorghiu ca risca sa fie acuzata de profanare de morminte daca nu inceteaza sa spuna ca USL e moarta: ”Sa va dau un exemplu: Domnul Ludovic Orban, aici de fata, sa zicem ca are un accident grav. El traieste, dar e in constructie la spitatul de arsi pentru a se reconstrui (…)

Eugen Nicolicea

USL exista la Tribunal. Doamna Gorghiu a contestat folosirea acronimului USL, ori daca ar fi murit (USL – n.r.) n-ar mai fi putut face asta, pentru ca ar fi fost acuzata de profanare de morminte (…) Daca un membru al familiei pleaca in lume, nu inseamna ca familia moare, ceilalti raman acasa (..) pana cand o hotarare spune sa revii la numele de fata”.

author avatar
National
2.183 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger