AcasăPoliticaCu liberalii la psihiatru. Dancu: Au reactii nevrotice

Cu liberalii la psihiatru. Dancu: Au reactii nevrotice

Vasile Dancu spune ca lipsa de gandire strategica a liberalilor este de-a dreptul socanta

Daca s-ar retrage din USL, liberalii ar pierde mult credit politic, iar Crin Antonescu si-ar decredibiliza orice incercare de discurs prezidential dintr-o viitoare campanie, sustine social-democratul Vasile Dancu.

Vasile Dancu spune ca lipsa de gandire strategica a liberalilor este de-a dreptul socanta

De cand s-au aliat cu pesedistii, liberalii au devenit usor confuzi, au inceput sa ignore realitatile politice si au uitat ca sunt un partid de doar 20%. O spune sociologul Vasile Dancu, care se declara socat de amatorismul partenerilor de la PNL. ”Intre cele doua partide majore din USL sunt foarte mari diferente, nu doar pozitionarea stanga–dreapta de pana acum. Cred ca o crestere brusca alaturi de PSD si, uneori, pe creditul PSD, a zapacit un pic zona noastra liberala. Senzatia celor care lucreaza alaturi de liberali in coalitia de guvernare este ca vor prea mult, vor totul si vor acum”, a explicat Dancu, precizand ca nu intelege de ce Crin Antonescu insista sa se irijeze in rolul de ”lider al opozitiei”.

”Ma socheaza o asa lipsa de gandire strategica din partea liberalilor. Reactiile nevrotice ale liberalilor creeaza o atmosfera care ar putea sa bulverseze evolutia evenimentelor, care curgea pozitiv pentru Crin Antonescu”, a conchis pesedistul.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
285 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger