AcasăPoliticaCSM ii cere lui Toader un termen pana cand va primi proiectul...

CSM ii cere lui Toader un termen pana cand va primi proiectul cu modificarile

O noua reactie dupa prezentarea, deunazi, a proiectului menit a aduce modificari legilor 303, 304 si 3017, datand din 2004.

De aceasta data este vorba despre un mesaj venind dinspre Consiliul Superior al Magistraturii. Concret, Mariana Ghena i-a adresat ministrului Justitiei o solicitare scrisa prin care ii cere sa comunice un termen pana la care va transmite CSM-ului proiectul cu modificarile facute publice – in linii mari – in cursul zilei de miercuri, intr-o conferinta de presa.

„Irevazute de lege, Consiliul Superior al Magistraturii a solicitat (link la adresa) ministrului justitiei comunicarea datei pana la care urmeaza ca acest proiect de modificare legislativa impreuna cu expunerea de motive, sa fie transmise Consiliului, pentru derularea procedurilor legale”, transmit reprezentantii CSM int-ro informare de presa remisa joi.

Amintim ca dupa ce Tudorel Toader a facut cunoscute principalele propueri de modificare a Legilor in cauza au aparut reactii atat dinspre Cotroceni, cat si de la Ministerul Public, dar si din randul unor politicieni.

76 afisari

1 COMENTARIU

  1. In cate tari din fostul CAER sau din UE mai exista PARCHET cu atributii SPECIFICE pt combaterea si condamnarea CORUPTIEI in afara de SPANIA unde PNA-ul spaniol are 50 de lucratori procurori si politisti care se ocupa NUMAI de instrumentarea CORUPTIEI LA NIVEL INALT si a celor care comit infractiuni IN COMBINATII cu presupusi infractori ce au functii REPUBLICANE gen parlamentari, ministri, BNR-isti, CCR-isti atat de la Curtea Constitutionala cat si de la Conturi, . In Ro tara de 4 ori mai mica si ca populatie si ca teritoriu decat SPANIA nr de personal al DNA depaseste 600 este de 12 ori mai mare. DE CE OARE? ??DIN CE CAUZE ??? JENANATTTTTTTTTTT……………………….Aici e de cautat ineficienta judiciara, consumul exagerat de resurse si bataia de joc fata de asteptarile societatii civile.SITUATIE SIMILARA CU DNA e si la DIICOT existent numai in ITALIA.
    Dar cu justitia militara cum ramane pt ca ea nu exista in nici o tara europeana?????
    Romania tara minunilor……………..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger