AcasăPoliticaCristiana Anghel: Victor Ponta, lup imbracat in haine de oaie

Cristiana Anghel: Victor Ponta, lup imbracat in haine de oaie

Cristiana Anghel, dezamagita de Victor Ponta si USL

Senatoarea PC Cristiana Anghel l-a criticat in termeni duri pe Victor Ponta, sugerand chiar ca premierul ar avea intelegeri oculte cu Traian Basescu.

Cristiana Anghel, dezamagita de Victor Ponta si USL

Laura Codruta Kovesi nu are ce sa caute in fruntea DNA, sustine senatoarea PC, subliniind ca Ponta a comis o gafa politica de proportii, in momentul in care a nominalizat-o. ” Ultima persoana daca ar fi trebuit sa fie numita si n-ar fi trebuit numita doamna Kovesi, asa ceva e de neacceptat. E de ani de zile la Parchetul General. Aratati-mi un proces, un dosar in care sa se fi recuperat prejudicii de miliarde si acest caz a fost meritul doamnei Kovesi, a afirmat Anghel.

Victor Ponta

In context, aceasta a mai spus ca premierul a actionat la comanda lui Basescu, asa cum a facut si in alte situatii. ”Nu stiu daca de fapt si de drept n-a fost lup imbracat in haine de oaie (Victor Ponta – n.r). O sa spun lucrurilor pe nume – aduceti-va aminte cand a fost ales un membru la Curtea Constitutionala, batalia aia pana la 2 dimineata. Domnul Ponta a fost la OTV, a venit, a fost discutia ca ar fi negociat nu-stiu-ce si, in loc sa fie ales omul PNL-ului, cum era normal si legal, ne-am trezit cu omul domnului Basescu. De atunci s-a ales praful!”, a conchis Cristiana Anghel.

Suntem mai rau decat pedelistii!

Mergand cu sinceritatea pana la capat, grevista de altadata admite ca USL a incalcat toate promisiunile facute in campanie:”Am mintit si nu ne tinem de cuvant! Suntem mai rau decat pedelistii! Macar aia nu au spus ca vor face niste lucruri. Noi am zis ca le facem si le uitam. Gasim scuza iar cu criza. Dar da-o Doamne iarta-ma de criza!”.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
461 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger