AcasăPoliticaCristian Preda vrea pact de neagresiune inainte de alegerile europarlamentare

Cristian Preda vrea pact de neagresiune inainte de alegerile europarlamentare

Cristian Preda, al carui nume apare primul pe lista candidatilor Partidului Miscarii Populare (PMP) pentru scrutinul din 25 mai, propune un pact de neagresiune, la care sa se ralieze formatiunile autohtone de centru-dreapta, inaintea alegerilor pentru PE.

Mai exact, europarlamentarul ar vrea ca reprezentantii formatiunilor care se revendica din Partidul Popular European –  PDL, PMP, PNTCD si Forta Civica- sa evite vorbele grele si alte atacuri in campania pentru scrutinul europarlamentar. In acest sens s-a adresat celor care deschid listele pentru PE, pentru fiecare partid in parte, respectiv Theodor Stolojan, Aurelian Pavelescu si Mihai Razvan Ungureanu. „Propun, in calitatea mea de lider al listei Miscarii Populare, incheierea unui pact de neagresiune intre listele care se revendica de la PPE, mai precis PDL, PMP, PNTCD si Forta Civica”, noteaza Preda.

„Adversarii nostri sunt Schulz si Ponta. PPE ii poate infrange pe socialisti, inclusiv in Romania”, e de parere europearlamntarul PMP, Cristian Preda.

107 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger