AcasăPoliticaCristian Preda: Ponta are de gand sa il numeasca pe Geoana comisar...

Cristian Preda: Ponta are de gand sa il numeasca pe Geoana comisar ca sa scape de un competitor la prezidentiale

Cristian Preda

Euproparlamentarul da de inteles ca stie motivul pentru care premierul ar pleda pentru numirea lui Mircea Geoana in Comisia Europeana, in loc sa il sustina pe Dacian Ciolos, actualul comisar european pentru Agricultura. Ponta ar spera ca astfel sa scape de un contracandidat la alegerile pentru prima functie in stat.

Cristian Preda

Cum numele lui Ponta si Geoana sunt principalele vehiculate cand vine vorba de prezidentiabilii PSD, fostul lider al Senatului declarand in cateva randuri ca premierul este cel care va lua decizia daca va candida sau nu, abia apoi partidul urmand sa faca propunerea in acest sens, Preda vine cu o alta ipoteza in legatura cu aceasta tema.

Mai exact, politicianul al carui nume deschide lista Partidului Miscarea Populara pentru alegerile europarlamentare din 25 mai e de parere ca primul-ministru ar incerca sa „scape” de Geoana cand e vorba de competitia interna pentru desemnarea candidatului social-democrat in cursa pentru Cotroceni. Ca urmare, l-ar propune la Bruxelles, drept comisar european.  „Victor Ponta are de gand sa il numeasca pe Mircea Geoana comisar pentru a scapa de un competitor in interiorul PSD in privinta prezidentialelor”, a sustinut Preda, citat de b1.ro.

143 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger