AcasăPoliticaCristian Dumitrescu, interimar la sefia Senatului, dupa demisia lui Crin Antonescu

Cristian Dumitrescu, interimar la sefia Senatului, dupa demisia lui Crin Antonescu

Social-democratul preia, interimar, sefia Senatului, urmare a deciziei liderului PNL, Crin Antonescu, de a demisiona de la conducerea acestei Camere a Parlamentului.

La cateva ore dupa ce Antonescu si-a anuntat decizia, marti seara, in plenul Parlamentului -reunit pentru a vota investirea Guvernului Ponta 3 – urmata de depunerea in scris a demisiei, la Senat s-a intrunit Biroul Permanent, pentru a se constata vacantarea pozitiei de presedinte al acestui for legislativ, dar si preluarea functiei de catre unul dintre vicepresedintii Senatului.

Ca urmare, Cristian Dumitrescu (PSD) a fost desemnat, interimar, presedinte al acestei Camere a Senatului. Propunerea a fost votata in unanimitate de catre cei 10 membri ai Biroului Permanent, prezenti la sedinta de miercuri.

De altfel, Dumitrescu si-a si preluat, oficial, atributiile de presedinte al Senatului, participand, miercuri, la ora 14, la Cotroceni, la ceremonia de investire a noului ministru de Interne, Gabriel Oprea, alaturi de seful statului, premierul Ponta, dar si de presedintele Camerei, Valeriu Zgonea.

148 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger