AcasăPoliticaCrin Antonescu vrea cu mana lui

Crin Antonescu vrea cu mana lui

Pe modelul nevestei care si-a prins barbatul facandu-si ochi dulci cu vecina de peste drum, Crin Antonescu  bate din picior, amenintand ca nu va mai candida la presedintie in 2014.

Crin Antonescu nu mai vrea sa se afiseje cu Victor Ponta

Presedintele PNL vrea  sa-l pedepseasca pe Victor Ponta pentru ”escapada” cu Traian Basescu. ”Eu, daca vreo secunda o sa ajung la concluzia ca succesul eventualei mele candidaturi depinde de aceea ca umblu sau nu de mana cu Victor Ponta, nu mai candidez”, a declarat Antonescu, amintindu-i liderului PSD ca a ajuns premier de mana cu el. ”E o legenda urbana, care are temeiul ei in logica: Antonescu nu isi permite sa se certe cu PSD-ul sau cu Victor Ponta, nu isi permite sa rupa USL-ul pentru ca sansele de a ajunge la presedintie s-ar diminua simtitor. Da, e foarte adevarat. S-ar diminua simtitor. Da, e foarte adevarat, doresc si pretuiesc sprijinul, daca va fi dat, al celor din PSD, al domnului Ponta pentru ca asta inseamna USL. Dar cine crede ca scopul ultim al lui Antonescu sau PNL este sa devin eu presedintele tarii cu orice pret, se inseala amarnic si plateste pe loc”, a mai spus liberalul.

De partea cealalta, premierul a promis sa nu sifoneze imaginea partenerului sau. ”Daca se va constata ca sunt balast electoral sau il trag in jos pe Crin voi face tot sa nu produc un asemenea efect negativ”, a afirmat Ponta.

author avatar
Adelina Ionicel
315 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger