AcasăPoliticaCrin Antonescu: Trebuie facute toate eforturile rezonabile pentru o fuziune

Crin Antonescu: Trebuie facute toate eforturile rezonabile pentru o fuziune

Crin Antonescu

Fostul lider al liberalilor, Crin Antonescu, e de parere ca fuziunea e cea mai buna varianta, si nu o simpla alianta inainte de alegerile pentru Cotroceni, in conditiile in care, a precizat fostul lider al Senatului, Congresul a dat mandat actualei conduceri pentru prima varianta de proiect politic de colaborare cu democrat-liberalii.

Crin Antonescu

In ciuda faptului ca liderul de onoare, Mircea Ionescu Quintus, declarase anterior ca nu „vede cum e posibil sa se faca” fuziunea cu PDL-ul, fara ca acest lucru sa insemne ca nu se va si infaptui acest proces pentru care conducerea a primit unda verde de la delegatii prezenti in sala, sambata, la Congresul liberalilor, mergand, mai degraba pe varianta unei aliante inainte de prezidentiale, Antonescu vede lucrurile intr-o alta lumina. „Trebuie facute toate efortuirle rezonabile pentru o fuziune”, a precizat, in urma cu scurt timp, Crin Antonescu.

 

Cat priveste competitia interna, intre el si actualul presedinte al PNL, pentru postura de candidat al PNL la prezidentiale, Antonescu a subliniat ca ideea e apanajul unei formatiuni politice democratice. „PNL decide prin forurile sale statutare. O decizie finala are Delegatia Permanenta. Cred ca e nevoie de o analiza sociologica, de sondaje (…) Este o chestiune naturala in orice partid democratic”, a subliniat liberalul.

author avatar
Cristina Stefan
69 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger