AcasăPoliticaCrin Antonescu se crede Traian Basescu

Crin Antonescu se crede Traian Basescu

Liderul PNL, Crin Antonescu, este cel mai mare admirator al lui Traian Basescu, sustin social-democratii, uimiti de talentul cu care liberalul il imita pe seful statului.

In vizunea adversarilor, Crin Antonescu este o imitatie ieftina a lui Traian Basescu

Dupa ce au studiat toate iesirile publice ale lui Antonescu, pesedistii au ajuns la concluzia ca, in timp record, acesta s-a metamorfozat in Traian Basescu. Ca atare, atitudinea presedintelui PNL a devenit principala tema de atac pentru PSD. „Zilele acestea, liderul PNL arata votantilor USL ca a renuntat la «revolutia bunului-simt», preluand discursul agresiv, mincinos si smecheresc marca Traian Basescu. Domnul Antonescu este, astazi, liderul unei contrarevolutii a smecheriei, de tip Basescu. (…) Actiunile presedintelui PNL din ultima luna ne arata ca s-a predat, cu arme si bagaje, modelului Basescu de a face politica”, a declarat purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan. In opinia acestuia, strategia lui Crin Antonescu este toatal gresita, iar rezultatele se vor vedea la alegerile din toamna. „Nu cred ca dupa 10 ani cu originalul in functie la Cotroceni, romanii vor dori o secunda in plus copia mai palida a domnului Basescu”, a mai spus pesedistul.

Ambitia lui Crin a spart USL-ul

Traian Basescu

In timp ce social-democratii vad in Crin Antonescu o sosie a lui Traian Basescu, liderul conservator, Dan Voiculescu, considera ca liberalul este mai mult un instrument in mana sefului statului. De altfel, asa explica Voiculescu si scindarea USL. „Crin Antonescu si-a dat seama ca nu va fi candidatul USL si n-a avut puterea, din pacate, sa gandeasca din ce cauza el nu poate fi candidatul USL. Eu am gasit raspunsul categoric: atitudinea lui aroganta, fata de electoratul PSD si PC, care erau parteneri in USL, a dus la o ostilizare a acestui electorat, fapt care l-a determinat pe el, in final, sa rupa USL. Asta e motivul real. Daca Crin Antonescu era sigur ca va fi candidatul USL la prezidentiale, USL-ul ar fi existat si astazi. Deci, iata, ca USL s-a rupt din cauza ambitiei unui om”, a afirmat liderul conservator, subliind ca prin atitudinea sa, Antonescu i-a facut jocul lui Basescu.

Liberalii contesta sondajele PSD

Scarbiti de mitocaniile pesedistilor, liberalii au iesit si ei la atac, acuzandu-si fostii parteneri de miciuna. De departe, cea mai mare suparare a penelistilor este legata de recentele sondaje lansate pe piata si care-l plaseaza pe Crin Antonescu printre perdanti. „PSD munceste asiduu la discreditarea PNL si a presedintelui Crin Antonescu. Ultimele sondaje, fabricate in laboratoarele PSD, demonstreaza ca pesedistii se tem de candidatul nostru la Presedintia Romaniei si falsifica in mod grosolan realitatea”, a comentat senatorul PNL Mircea Rosca.

author avatar
Adelina Ionicel
545 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger