AcasăPoliticaCrin Antonescu s-a intors obosit din concediu

Crin Antonescu s-a intors obosit din concediu

Lui Crin Antonescu se pare ca nu i-a priit vacanta

Indemnat de sfatuitorii sai politici, presedintele PNL Crin Antonescu si-a intrerupt vacanta si a decis sa-si faca aparitia in public.

Lui Crin Antonescu se pare ca nu i-a priit vacanta

Ceea ce nu au reusit adversarii politici, in frunte cu Traian Basescu, a izbutit Vona Gabor, liderul Jobbik. Atacul acestuia la adresa Romaniei l-a readus pe Antonescu pe plaiurile mioritice si pe micile ecrane.  O interventie stearsa, lipsita de vana de odinioara, in care liderul PNL a parut mai sleit de puteri ca niciodata. Singurul moment in care s-a mai inviorat un pic a fost acela in care l-a criticat pe seful statului. „Transilvania a fost consacrata ca poligon electoral al politicienilor din Ungaria. Basescu a incurajat acest lucru. A sustinut tacit infiriparea unor formatiuni extremiste in comunitatea maghiara din Romania de tipul celei a lui Laszlo Tokes. A incurajat aceasta situatie atunci cand Tokes Laszlo a fost pus de Viktor Orban vicepresedinte al Parlamentului European, cu sprijinul europarlamentarilor PDL. (…) Traian Basescu a cautionat transformarea Romaniei in poligon electoral”, a afirmat presedintele PNL.

Tot cu gandul la somn

Cu temele la zi in ceea ce priveste scandalul declansat de extremistii maghiari, Crin Antonescu a refuzat sa comenteze delicata problema a majorarii taxelor. „Despre acest subiect, FMI, taxe si impozite, vorbim pe larg la sfarsitul lunii, cand PNL are si reuniunea forurilor”, a spus liderul liberal, transmitandu-le totusi colegilor ingrijorati ca subiectul nu exista. „Ni se intampla tuturor sa vorbim prin somn, poate. Nu e niciun pacat. E usor somnambulica aceasta critica. Nu poti sa visezi ca s-au marit taxe si sa le critici”, a conchis Antonescu. Si pentru ca tot veni vorba de somn, presedintele Senatului a tinut sa anunte ca este in continuare in vacanta: „Nu mi-am incheiat concediul. O sa iau o decizie in urmatoarele 24 de ore”.

S-a vazut cu premierul Ponta

Inainte sa-si faca din nou bagajele, presedintele Senatului s-a intalnit cu premierul Victor Ponta si ministrul Finantelor, Daniel Chitoiu. Reuniunea a avut loc la sediul PNL, printre temele abordate regasindu-se recentul acord cu FMI. Aceasta este prima intalnire dupa ce liderii PSD si PNL au revenit din concediu.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
370 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger