AcasăPoliticaCrin Antonescu: Pana la europarlamentare vor fi campanii mincinoase impotriva noastra!

Crin Antonescu: Pana la europarlamentare vor fi campanii mincinoase impotriva noastra!

Liderul PNL, Crin Antonescu, sustine ca pana la alegerile europarlamentare vor fi campanii de denigrare si incercari de racolare a primarilor liberali. De asemenea, el a precizat ca primarii se confrunta cu diverse amenintari, dar si cu promisiuni.

“Pana la alegerile europarlamentare vor fi multe campanii impotriva noastra, cu diversiuni si minciuni grosolane. Vor urma lucruri grave, iar unele au si inceput. Sunt presiuni asupra primarilor, amenintari si tot felul de promisiuni. Am mai trecut prin asta. Cei de la putere stiu ca in 2009, singur in opozitie, avand doar patru sefi de consilii judetene, PNL a luat la europene 15%. Azi avem 13 presedinti de consilii judeteni, 900 de primari, 11 primari de municipii, aproape 150 de parlamentari, iar in plus nu suntem singuri in opozitie”, a afirmat Crin Antonescu, citat de b1.ro.

“Suntem in opozitie si facem opozitie. Cine vrea sa ramana la putere atarnat de gatul PSD, ca domnul Tariceanu sau domnul Stroe, s-o faca. Dam batalia la europarlamentare ca sa demonstram ca suntem cel mai puternic partid al opozitiei”, a mai precizat Crin Antonescu.

Liderul PNL a declarat, de asemenea, ca nu intelege de ce adversarii le plang de mila liberalilor, daca sondajele arata ca partidul nu ar avea sanse. “Se incearca sa fim descurajati. Ne plange toata lumea de mila. Nu intelegem de ce, daca tot suntem atat de slabi, ca nu avem nicio sansa, ca PNL are 14%, ca Antonescu are 3% sau 11%, de ce in continuare ne ataca pe noi si dintr-o parte si din alta? De ce masina de propaganda a PSD se ocupa de Antonescu de dimineata pana seara? De ce masina de propaganda a lui Basescu continua sa dea in directia noastra? Pe cel slab il lasi deoparte, te bati cu cei care sunt periculosi”, a spus Antonescu.

Foto: realitatea.net

author avatar
Alina Costache
112 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger