AcasăPoliticaCrin Antonescu nu e de acord cu Ponta: Condamnarea lui Adrian Nastase...

Crin Antonescu nu e de acord cu Ponta: Condamnarea lui Adrian Nastase nu este politica

Precizand ca, in opinia sa, politicienii nu ar trebui sa comenteze pe marginea unor sentinte definitive, referindu-se la recenta condamnare la inchisoare a fostului premier Adrian Nastase, liderul liberal a declarat ca nu crede ca in acest caz poate fi vorba de o decizie politica.

„Nu e caderea politicienilor sa comenteze sentinte definitive”, a subliniat Antonescu, dupa prima sedinta a PNL din acest an. Intrebat ce parere are despre afirmatiile premierului, conform carora, in cazul fostului premier ar fi fost vorba de o condamnare politica si ca  ar fi vorba de o situatie asemanatoare cu cea a Iuliei Timosenko, fostul prim-ministru ucrainean, copresedintele USL s-a rezumat la a spune ca nu va comenta acele declaratii.

Cu toate acestea, Antonescu a sustinut ca nu crede ca aceasta condamnare a lui Adrian Nastase e politica. De aceeasi parere, ca Nastase nu e un condamnat politic, e si presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu. Acesta din urma a declarat, miercuri, pentru RFI, ca nu vede o „legatura directa” intre factorii politici si justitie.

Adrian Nastase a fost condamnat definitiv, luni, de catre magistratii Curtii Supreme, la patru ani de inchisoare cu executare in „dosarul Zambaccian”. In aceeasi cauza, sotia sa, Dana Nastase, a primit o sentinta de trei ani cu suspendare. Nastase s-a predat la scurt timp dupa ce a aflat hotararea judecatorilor in cazul sau. In prezent, fostul prim-ministru se afla la penitenciarul Rahova. Joi, acesta a fost vizitat de familie. Sotia si fiul cel mic, Mihnea, au stat de vorba cu Adrian Nastase si i-au dus un pachet cu haine si alte lucruri de care avea nevoie.

Cititi si: Ion Iliescu, despre condamnarea lui Nastase

Cititi si: Nastase, prima postare pe blog, dupa condamnare: “Nu mi-am inchipuit ca razbunarea politica poate…”

Adrian Nastase s-a predat la sediul unei sectii de Politie din centrul Capitalei

Sentinta in dosarul Zambaccian: Adrian Nastase, inchisoare cu executare. Sotia sa, condamnare cu suspendare

Sora lui Adrian Nastase, primele reactii dupa aflarea sentintei in “dosarul Zambaccian”

Primul gest facut de Andrei, fiul sotilor Nastase, dupa aflarea sentintei in dosarul Zambaccian!

Prima declaratie a lui Adrian Nastase, dupa condamnarea sa la inchisoare cu executare, in “dosarul Zambaccian”

Adrian Nastase, condamnat politic si o victima a regimului Basescu, in opinia lui Ponta

Avocat: Adrian Nastase nu are absolut niciun tratament special

131 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger