AcasăPoliticaCrin Antonescu: "Mahalagismele, fie si ale domnului Basescu, nu le discut"

Crin Antonescu: „Mahalagismele, fie si ale domnului Basescu, nu le discut”

Copreseditele USL, Crin Antonescu, sustine ca nu are de gand sa comenteze pe marginea unor „mahalagisme”, fie si daca acestea apartin sefului statului.

Liderul PNL si cel al PSD, premierul Ponta, s-a intalnit miercuri dimineata, la Parlament, pentru a discuta pe marginea revizuirii Constitutiei. „Sunt dispus sa discut, o fac de cate ori aveti disponibilitatea dumneavoastra – despre atributiile presedintelui, despre modificarile Constitutiei in sensul acesta, despre sensul lor, despre semnificatia lor, despre justificarea lor – asta da, discut. Mahalagismele, fie si ale domnului Basescu, nu le discut”, le-a spus Antonescu jurnalistilor, in clipa in care acestia l-au rugat sa comenteze pe seama unei afirmatii a sefului statului.

La cateva ore dupa ce a anuntat, intr-o conferinta de presa, ca a declansat procedurile pentru un nou referendum privind un parlament unicameral, cu maximum 300 de parlamentari, presedintele Basescu a sustinut, intr-o emisiune la postul B1 TV, ca seful statului ar ajunge o „paiata”: „Observ si eu, ca un politician experimentat, la ce atributiuni renunta comisia in defavoarea autoritatii presedintelui. Nu poti sa faci un presedinte ales si sa-l pui pe post de paiata la Cotroceni, sa nu aiba niciun fel de atributiuni, decat sa propuna Parlamentului sefii serviciilor secrete si ceva sa mai propuna”, a mai spus presedintele Traian Basescu.

Citeste si: BASESCU a declansat procedura unui nou REFERENDUM. “Sunt hotarat sa-i determin pe parlamentari sa respecte votul cetatenilor”

116 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger