AcasăPoliticaCrin Antonescu: Foarte probabil ma retrag din politica, la finalul acestui mandat...

Crin Antonescu: Foarte probabil ma retrag din politica, la finalul acestui mandat de parlamentar

Fostul presedinte al Senatului, actualmente doar membru al acestei Camere a Parlamentului, a anuntat ca, odata ce isi va incheia mandatul pentru care a fost ales, se gandeste foarte serios sa renunte la a mai afce parte din viata politica.

Anuntul a fost facut de Crin Antonescu seara trecuta, intr-un interviu acordat postului B 1 TV. Fostul lider al Partidului National Liberal a tinut, insa, sa precizeze, ca acest gand al sau s-ar putea materializa abia dupa incheierea mandatului de senator, mai precis in 2016, pe motiv ca isi doreste sa duca la bun sfarsit misiunea incredintata de catre alegatori, prin vot, acest lucru intamplandu-se la alegerile din 2012.

„Am un mandat de parlamentar pe care, in respect fata de cei care mi l-au dat, intentionez sa il duc la capat, dar nu intentionez sub nicio forma, sub niciun motiv, sa revin in varful, in valtoarea activitatii politice. (…) La finalul acestui mandat, foarte probabil, da (ma retrag din politica-n.r)”, a precizat politicianul in varsta de 55 de ani.

Legat de planurile sale, odata ce nu ar mai face parte din viata politica, fostul copresedinte al Uniunii Social Liberale a dat de inteles ca se gandeste sa scrie o carte, sa citeasca, si, de ce nu, sa revina la catedra, in calitate de profesor. „Sunt atat de multe lucruri minunate in afara de politica pe lumea asta”, a concluzionat Antonescu pe aceasta tema.

author avatar
Cristina Stefan
104 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger