AcasăPoliticaCrin Antonescu e ferm: "Daca renunt la conducerea PNL, nu inseamna ca...

Crin Antonescu e ferm: „Daca renunt la conducerea PNL, nu inseamna ca renunt si la prezidentiale”

Crin Antonescu, liderul PNL, a anuntat, marti seara, ca sunt sanse foarte mari sa candideze la alegerile prezidentiale din toamna.

Desi a coborat in sondaje, iar alegerile europarlamentare din mai se anunta a fi un dezastru pentru PNL, Crin Antonescu a anuntat ca „de rezultatul de la alegerile europarlamentare depinde viitorul meu ca presedinte al PNL, nu si o eventuala candidatura a mea la alegerile prezidentiale”.

Conform gandul.info, Crin Antonescu a anuntat ca isi va da demisia din functia de presedinte al PNL, daca partidul pe care il conduce va obtine un rezultat de sub 20% la alegerile europarlamentare din mai. Totusi, liderul PNL ramane ferm si spune ca „daca o sa renunt la conducerea PNL nu inseamna, automat, ca renunt si la alegerile prezidentiale. Doar vom reconfigura raportul de forte”.

Crin Antonescu exclude posibilitatea unei rocade cu Klaus Iohannis pentru alegerile prezidentiale sustinand ca „nu suntem facuti din lemn sau din plastic sau din ce sunt facute piesele de sah, pentru a face o rocada intre noi. Plus ca domnul Iohannis a spus limpede ca nu doreste sa candideze pentru Presedintia Romaniei”.

author avatar
Cristi Ionita
149 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger