AcasăPoliticaCrin Antonescu, declaratia zilei: "Ceea ce stim deocamdata e ca totul e...

Crin Antonescu, declaratia zilei: „Ceea ce stim deocamdata e ca totul e neclar”

Liderul liberal a declarat ca partidul isi asuma in continuare portofoliul de la Justitie. Si ca miercuri, dupa sedinta Biroului Politic National al PNL, partidul va face o nominalizare privind ministerul in cauza, pentru a-i scurta „suferinta” lui Ponta, interimar la Justitie.

„Am spus de ieri – daca premierul va face numirile in calitate de ministru al Justitiei, doamna Kovesi va figura printre ele, este posibil ca PNL sa renunte la Ministerul Justitiei de tot. Nu a fost vorba de niciun troc, de purcoaie de bani sau de compensatii. (…) Am grabit un pic intalnirea Biroului Politic al PNL pentru maine si daca lucrurile se clarifica, premierul nereusind sa rezolve de urgenta cazul, daca are nevoie de cineva la Ministerul Justitiei, maine vom face si propuneri si vom desemna o propunere de ministru din partea PNL . (…) Interimatul se incheie in 45 de zile, dar se poate sa fie dureros si sa se scurteze suferinta. O sa discut cu premierul„, a anuntat Antonescu.

„Poate ca premierul se intalneste cu presedintele si sa ignore ce s-a intamplat la CSM. Nu putem vorbi pe supozitii. Ceea ce stim deocamdata e ca totul e neclar”, a declarat Antonescu,dupa intalnirea avuta, marti, de premierul Ponta cu CSM. Intrebat cu privire la numele celui sau celei care va fi propus in fruntea Justitiei, Liderul PNL le-a raspuns jurnalistilor: (…) Nu pot sa vorbesc despre niciun nume acum, va rog sa nu ma trageti de limba”.

179 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger