AcasăPoliticaCrin Antonescu, condamnat cu executare

Crin Antonescu, condamnat cu executare

Presedintele PNL se plange ca are de dus in spate o sentinta grea. Nu una dictata de instante, ci de interesul politic de moment.

Crin Antonescu sustine ca este fortat sa colaboreze cu seful statului
Traian Basescu este in continuare piesa cheie din orice joc politic

Au incercat sa-l scoata din joc pe Traian Basescu, dar in final tot la mana lui au ajuns.  Dupa Victor Ponta, iata ca a venit si randul lui Crin Antonescu sa dea cartile pe fata si sa vorbeasca despre „coabitarea” cu seful statului.  Daca in cazul premierului scuza a reprezentant-o buna guvernare, presedintele PNL sustine ca este condamnat sa mearga alaturi de Traian Basescu si este obligat sa execute „pedeapsa”. Destainuirea a fost facuta in contextul in care PNL si-a propus sa-l inlature pe Victor Ponta din fruntea Guvernului, printr-o motiune de cenzura. „Problema in acest moment e ca nici Udrea si nici macar Basescu nu se afla la putere. Nu de Udrea si Basescu depinde introducerea unor masuri economice si atunci fara a ne lasa prinsi in capcanele de tip propagandistic, da, orice parlamentar care vrea sa semneze este bine-venit. O motiune se face la adresa unui Guvern, e tot ce conteaza, e absurd sa spui ca vrei sa dai jos un Guvern dar nu vreau semnatura cuiva”, a explicat cum a ajuns sa fie obligat sa colaboreze cu presedintele tarii.

Ii place modelul Basescu

Mai nou, de cand cu condamnarea, Crin Antonescu da semne ca a devenit fan al modelului Traian Basescu, ba chiar face eforturi sa arate ca ar fi un demn urmas al acestuia. „Eu vreau sa fiu presedintele Romaniei, nu vreau sa fiu un presedinte momaie, care sa asiste la modul in care diversi domni isi taie bucati din Romania, asa cum au taiat fier vechi si fac cu ea ce vor sau fac ce vor cu acele bucati din Romania”, a afirmat liberalul, acuzandu-si fostii parteneri de la PSD ca inceraca sa puna o marioneta in fruntea tarii.  ”Victor Ponta vorbeste despre un presedinte linistit, cumintel, care sa cumpere covrigi cu Dragnea (aluzie la faptul ca presedintele executiv al PSD si  Calin Popescu Tariceanu au stat, deunazi, la  coada la o covrigarie – n.r) si cam atat. Eu le dau cati covrigi vor ei, dar sa fie limpede ca, atata vreme cat romanii doresc sa isi aleaga presedintele, nu doresc sa il aleaga ca sa faca poze la ocazii, ci ca sa aiba un rol major de jucat in fruntea statului roman”, a mai spus Antonescu.

„Florile” intre ele!

Cu ocazia Floriilor, Viorel Ponta a tinut sa-l felicite intr-un mod iesit din comun pe fostul sau partener Crin Antonescu. ”Tuturor celor care azi, de Florii, isi serbeaza numele – le urez sanate, liniste si fericire! (…) Si celor cu numele de «Crin» le urez sincer toate cele bune! (Chiar daca tuturor ne este imposibil sa intelegem usurinta cu care, rapid si neasteptat, isi schimba culoarea din alb in negru, in functie de locul si contextul in care se afla. Asa o fi soiul lor!)”, a postat premierul pe pagina sa de Facebook.

[poll id=”736″]

author avatar
Ana-Maria Ludatser
2.268 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger