AcasăPoliticaCrin Antonescu cere demisia lui Traian Basescu: "Acum, imediat!"

Crin Antonescu cere demisia lui Traian Basescu: „Acum, imediat!”

Liderul liberal a cerut, joi, demisia sefului statului, considerand ca un asemenea demers ar rezolva controversa iscata pe marginea subiectului cumpararii terenului, asa-numitul „caz Calarasi”.

In cadrul unei conferinte de presa in care a vorbit despre aceasta situatie, Crin Antonescu i-a cerut presedintelui sa-si dea demisia, pe motiv ca „nu e acceptabil” ca primul om in stat sa „descrie cu lux de amanunte” bunastarea propriei familii, intr-o tara cu „atatea probleme, frustrari”.

„Convingerea mea ferma este ca pentru Romania aceasta noua problema are o singura rezolvare sanatoasa: demisia lui Traian Basescu din functia de presedinte al Romaniei, acum, imediat. Este o decizie care ar scuti aceasta tara de un nou subiect jenant, e o decizie care ar scuti aceasta tara de inca un an de razboi politic, de transee in care se trage cu toate armele din dotare si care, oricum, bine acestei tari nu-i face. L-ar scuti, poate, si pe presedinte, la finalul mandatului si carierei sale de o situatie perfect jenanta. Ii cer demisia lui Traian Basescu pentru ca nu este acceptabil ca presedintele unei tari cum e Romania, cu atatea probleme, cu atatea frustari, cu atatea intrebari care nu au raspuns (…) sa comunice a nu stiu cata oara public (…) bunastarea materiala a propriei sale familii „, a declarat copresedintele USL.

Totodata, Antonescu a adaugat ca nu e „naiv” cat sa creada ca se va da curs „sugestiei” exprimate de el, joi. Presedintele PNL a facut aceste declaratii la doar cateva ore dupa ce liderul de la Cotroceni a sustinut ca terenul cumparat in Calarasi a fost achizitionat in mod cinstit.

313 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger