AcasăPoliticaCrin Antonescu: Cer premierului sa il demita imediat pe consilierul Ionel Blanculescu!

Crin Antonescu: Cer premierului sa il demita imediat pe consilierul Ionel Blanculescu!

In urma declaratiilor facute de Ionel Blanculescu, consilierul onorific al premierului, in legatura cu scutul de la Deveselu, Crin Antonescu ii cere lui Ponta sa il demita imediat pe acesta.

“Problema e ca Ionel Blanculescu detine calitatea de consilier al primului – ministru. Declaratiile sale mi se par extrem de grave si impun o reactie transanta a premierului. Cerem premierului sa il elibereze din calitatea de consilier, fara ezitare, imediat, considerand ca in caz contrar isi asuma acest tip de declaratii.

Toate aceste manevre militare despre care vorbeste domnul Blanculescu au fost incuviintate de autoritatile romanesti. E cu totul alta discutie daca in Romania nu vin 600 de noi proiecte economice generatoare de locuri de munca, din cauza coruptiei si a prostiei unor autoritati din Romania”, a declarat liderul PNL Crin Antonescu.

“Scutul antiracheta de la Deveselu si, acum, escaladarea inarmarii tarii noastre, prin prezenta manevra americana, nu fac altceva decat sa contribuie la desavarsirea calitatii de tinta perfecta pentru Romania, nelipsita de acum inainte din niciun plan de atac armat, de pe nicio harta militara”, a afirmat Ionel Blanculescu intr-un interviu pentru Bursa.

“Am constatat ca un sentiment de fericire a cuprins patria, la anuntul acestei vesti, de parca SUA ar fi anuntat ca in Romania vor fi desfasurate 600 de noi proiecte economice, generatoare de locuri de munca si prosperitate, asezonate de echipamentele industriale aferente. Cred ca ar trebui sa fim mai responsabili, chiar daca acceptam aceasta noua desfasurare de forte militare, macar sa o facem in liniste si cu regretul aferent escaladarii cursei inarmarii in zona si nu a celei economice, datatoare de nivel de trai sporit”, a mai spus Ionel Blanculescu.

author avatar
Alina Costache
197 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger