AcasăPoliticaCrin Antonescu, atac dur la adresa lui Ponta: "Eu l-am adus la...

Crin Antonescu, atac dur la adresa lui Ponta: „Eu l-am adus la putere, eu il dau jos”

Crin Antonescu, liderul PNL, a profitat de lansarea candidatilor liberali la alegerile europarlamentare si l-a atacat dur pe premierul Victor Ponta.

Daca cei doi se „iubeau” pana de curand acum par sa fie la cutite. Printre altele, Crin Antonescu a tinut sa precizeze ca „eu l-am adus pe Ponta la putere, eu il dau jos”.

De asemenea, liderul PNL i-a acuzat pe cei de la PSD ca „pun in pericol drumul european al Romaniei”. Oarecum surprinzator, Crin Antonescu a anuntat ca „Traian Basescu si partidele sale sunt suficient de slabe pentru a nu-l opri pe domnul Victor Ponta sa puna mana pe putere”.

In aceste conditii, Crin Antonescu sustine ca marea batalie se va da intre PSD si PNL, iar liderul liberal este increzator ca „PNL va avea castig de cauza pentru ca partidul nostru se bazeaza pe valori si nu ia voturi cu remorca, in timp ce social-democratii traiesc doar de pe urma baronilor”.

Crin Antonescu a tinut sa precizeze ca „noi, liberalii, ne-am batut mereu pentru valori, iar cand valorile au fost calcate in picioare ne-am despartit si de Traian Basescu si de PSD”.

author avatar
Cristi Ionita
233 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger