AcasăPoliticaCrin Antonescu a demisionat de la sefia Senatului, cerandu-i lui Ponta sa...

Crin Antonescu a demisionat de la sefia Senatului, cerandu-i lui Ponta sa faca acelasi lucru

Liderul liberal si-a anuntat, marti, in plenul Parlamentului, demisia din fruntea Senatului. Totodata, Antonescu i-a solicitat si lui Victor Ponta sa ii urmeze exemplul.

Prezent la sedinta de plen, convocata pentru validarea noului Guvern, Antonescu a declarat ca renunta la presedintia Senatului. Anuntul a fost facut in acelasi timp cu solicitarea lui Antonescu, adresata fosutlui sau partener din fruntea USL, liderul PSD, Victor Ponta, de a renunta la sefia Guvernului.

„Eu demisionez frumos din presedintia Senatului, pe care mi-a dat-o USL-ul, dumneavoastra din functia de prim-ministru, pe care v-a dat-o USL-ul. Stiu raspunsul, nu faceti asta, dintr-un singur motiv”, a afirmat, in plen, Crin Antonescu. Inainte de a se aseza, de la prezidiu, in sala de plen, liderul liberal a si spus care ar fi acest motiv, folosind cuvinte dure la adresa actualului sef al Guvernului. „Dumneavoastra, daca nu mai sunteti prim-ministru, nu mai sunteti nimic”, a punctat Antonescu, sustinut cu aplauze, din sala, de liberalii prezenti in plen.

Va amintim ca presedintele liberal a fost investit in fruntea Senatului in vara anului 2012.

209 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger