AcasăPoliticaCrin, adversarul lui Antonescu

Crin, adversarul lui Antonescu

Acuzat de liberali ca joaca stramb la prezidentiale, Victor Ponta le-a sugerat acestora sa nu mai caute tradatori in PSD si sa-l tina din scurt pe Crin Antonescu.

In opinia pesedistilor, Crin Antonescu ar putea sa alerge singur, dar sa iasa pe locul al doilea

Desi sustine ca organizarea unui congres comun PSD-PNL-PC-UNPR este o prostie, Ponta a dat asigurari ca social-democratii il vor sprijini pana la capat pe Crin Antonescu. Mai mult, premierul considera ca pericolul pe care-l tot invoca liberalii nu trebuie cautat in PSD, ci chiar la varful PNL. ”In acest moment, singurul adversar al lui Crin Antonescu, si sper sa nu se supere, este Crin Antonescu. Altfel, nu are cum sa piarda. (…) Cel mai bun dintre cei care candideaza este Crin Antonescu. In afara de domnul Catalin Predoiu, are drept rivali niste caricaturi”, a afirmat Victor Ponta, mentionand ca, personal, nu este interesat de o candidatura la prezidentiale.

”Mi-as dori sa nu fiu eu candidat la alegerile prezidentiale. Am un anumit proiect ca prim-ministru. Vreau sa il duc pana la capat. Este o discutie veche in partid pe aceasta tema”, a conchis liderul PSD.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
806 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger