AcasăPoliticaCota unica: Tariceanu anunta ca nu va modifica aceasta taxa, in cazul...

Cota unica: Tariceanu anunta ca nu va modifica aceasta taxa, in cazul in care va ajunge sef al Guvernului

Calin Popescu Tariceanu, prezentat de Ponta drept principala optiune de a ocupa fotoliul de prim-ministru, in cazul in care candidatul aliantei PSD-UNPR-PC va castiga alegerile prezidentiale, sustine ca nu se pune problema sa creasca aceasta cota unica, daca va ajunge sef al Executivului.

Fostul premier a tinut sa inlature orice zvon in acest sens, privitor la o eventuala modificare a cotei unice in urmatorii ani, mentionand ca el a introdus aceasta masura si ca, in cazul in care ar fi fost vreo intentie de modificare a acestei taxe, insusi primul-ministru Ponta ar fi putut sa aplice o asemenea schimbare.

„In conditia in care voi fi prim-ministru, aceasta taxa nu se va modifica. Aceasta cota unica a fost introdusa ca prima masura a Guvernului pe care l-am condus, in luna decembrie 2004. (…) Nu am nici cea mai mica intentie (sa modifice taxa-n.r) pentru ca am si paternitatea acestei masuri, dar si pentru ca eu o consider benefica pentru economie”, a tinut sa precizeze Tariceanu, amintind, printre altele, ca taxa a scos la iveala evaziunea fiscala si dat posibilitatea firmelor sa obtina mai mult profit, pe care sa poata apoi sa il reinvesteasca.

106 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger