AcasăPoliticaCorneliu Vadim Tudor poate candida la europarlamentare. Curtea de Apel, decizie definitiva

Corneliu Vadim Tudor poate candida la europarlamentare. Curtea de Apel, decizie definitiva

Vadim Tudor a primit o veste buna, miercuri, odata ce a aflat ca magistratii Curtii de Apel au decis, ca masura definitiva, ca se poate inscrie in lupta pentru un loc in Parlamentul European.

Saptamana trecuta, Biroul Electoral Central anunta respingerea candidaturii lui Corneliu Vadim Tudor. Nemultumit de hotarare, la scurt timp dupa ce a aflat ca BEC a decis ca nu poate candida la scrutinul din 25 mai, in cadrul caruia spera sa obtina un nou mandat de reprezentare in Parlamentul European, Vadim Tudor a anuntat ca se va adresa instantei.

Initial, politicianul s-a indreptat catre Tribunalul Bucuresti, insa judecatorii au respins ca neintemeiata constestatia depusa de fondatorul Partidului Romania Mare. Ca urmare, Vadim Tudor a atacat hotararea, cu recurs, la Curtea de Apel Bucuresti.

„Atunci cand e o intreprindere care antreneaza zeci, sute de mii de oameni, mai sunt greseli. Au fost si vor mai fi. Nimeni nu e perfect. Mai e ceva, noi am depus 222.000 (de semnaturi). Ei spun ca ar fi gasit 28 de mii de greseli, atat de grave, incat, sa le respinga in bloc. (…) E ordin politic. (…) Le-am depus la orele 13, nu puteau sa ne spuna de atunci? (…) Ne-au spus acum cand nu mai avem timp. (…) E o rusine ce se intampla”, a sustinut Vadim Tudor, intr-o declaratie de presa facuta chiar in sediul BEC.

234 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger