AcasăPoliticaCorina Ungureanu se antreneaza pentru europarlamentare

Corina Ungureanu se antreneaza pentru europarlamentare

Corina Ungureanu spera sa reprezinte Romania in Parlamentul European

Fosta gimnasta Corina Ungureanu a renuntat la functia de consilier pe probleme de sport al primarului din Ploiesti pentru a se putea ocupa de campania electorala pentru europarlamentare.

Corina Ungureanu spera sa reprezinte Romania in Parlamentul European

Ungureanu a precizat ca a facut acest gest si din respect fata de locuitorii Ploiestiului. ”Am decis sa demisionez din functia de consilier pe probleme de sport al primarului municipiului Ploiesti. Am luat aceasta hotarare pentru a-mi concentra intreaga putere de munca in campania pentru alegerile europarlamentare din mai 2014. Consider ca decizia pe care am luat-o este una corecta si conforma atat cu dorinta mea de a obtine un mandat in Parlamentul European, cat si cu respectul pe care il port concetatenilor mei; nu ar fi normal sa fiu remunerata din bani publici atata timp cat voi fi angrenata, in nume personal, in cursa electorala pentru Bruxelles”, a mai spus Corina Ungureanu. Ca sa-si vada visul cu ochii, fosta gimnasta a demisionat anul trecut din PSD , dupa ce a aflat ca statutul prevede un criteriu de vechime care o impiedica sa acceada pe listele partidului. Asa s-a ajuns la o formula de compromis: Corina Ungureanu va candida independent, dar va fi sprijinita din umbra de social-democrati.

 

 

Sorin Iliesiu vrea un loc pe lista PNL

Sorin Iliesiu s-a autopropus pentru un post de eurodeputat

Dupa ce s-a apucat sa dea din casa, obligandu-i pe liberali sa dezminta din zori si pana-n seara informatia privind renuntarea la acciza pe carburant, senatorul Sorin Iliesiu asteapta acum un premiu de la partid. Si nu unul oarecare, ci un loc eligibil pentru europarlamentare. Aplicand principiul ”cere si ti se va da”, senatorul a transmis deja solicitarea in scris Delegatiei Permanente a PNL.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
1.017 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger