AcasăPoliticaCopiii au descoperit secretele lui Valeriu Zgonea: "Cu presa ma inteleg cum...

Copiii au descoperit secretele lui Valeriu Zgonea: „Cu presa ma inteleg cum ma inteleg si cu nevasta-mea”

Valeriu Zgonea i-a invatat pe copii cum sa-i pacaleasca pe jurnalisti

Tinerii care au vizitat joi Palatul Parlamentului l-a avut ghid chiar pe presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea.

Valeriu Zgonea i-a invatat pe copii cum sa-i pacaleasca pe jurnalisti

Incantat de prezenta pustilor, social-democratul le-a vorbit acestora despre ”colegul institutional Traian Basescu” si despre relatia foarte buna pe care o are cu jurnalistii.  ”Cu presa ma inteleg cum ma inteleg si cu nevasta-mea. Am zile bune si am zile in care nu vorbim. (…) Am o relatie privilegiata, sunt printre putinii parlamentari care au o relatie foarte buna de ani de zile cu presa, dar am si momente in care fug”, a spus Zgonea. Mai mult, presedintele Camerei Deputatilor le-a si aratat copiilor cum pacaleste vigilenta ziaristilor.

”Asta este cabinetul presedintelui Camerei Deputatilor, locul in care presedintele Camerei isi desfasoara activitatea cand nu este in plen, mai face si negocieri din cand in cand. De aceea sunt mai multe usi, dupa cum ati observat, daca presa vine pe acolo, noi fugim pe acolo, daca ne prinde pe acolo, noi fugim pe aici si mai exista o usa secreta pe care nici presa nu o stie”, a mai povestit Valeriu Zgonea.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
203 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger