AcasăPoliticaConvocarea referendumului. Firea: Un demers ipocrit

Convocarea referendumului. Firea: Un demers ipocrit

Social-democrata aflata in fruntea Primariei Bucurestilor n-a pierdut ocazia sa taxeze – folosind termeni vehementi- demersul primului om in stat.

Pe langa faptul ca a horit alaturi de bucuresteni si apoi a dansat cu foc acompaniata de un reprezentant al unui ansamblu traditional, prezent la manifestatile din centrul Capitalei, organizate in ziua in care celebram 158 de ani de la Mica Unire, Gabriela Firea a avut in vedere si subiectul zilei, si anume convocarea referendumului. Care, in opinia sa, nu are nicio legatura cu cele votate de romani luna trecuta, si anume cu „o viata mai buna”. „Incerc sa intuiesc faptul ca presedintele vrea sa se aseze cu un steag in fruntea luptei impotriva coruptiei. Dar a caror corupti? Pentru ca eu stiu ca au fost niste instante care au spus ca si dumnealui si familia sa au obtinut niste case prin fals in documente. De asemenea, cei pe care ii sustine din partidul sau si partidele care merg alaturi de domnia sa, PNL si USR, au oameni certati cu legea si au oameni care dau acum raspunsuri in cadrul unor anchete judiciare”, considera Firea.

Primarul Capitalei are si o explicatie pentru ceea ce considera a fi „un demers ipocrit” – „cred ca este, in fapt, un demers pentru a incepe foarte devreme campania electorala pentru alegerile prezidentiale”.

sursa foto: Facebook/Gabriela Firea

278 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger