AcasăPoliticaControlul judiciar l-a adus pe Blaga la Politie

Controlul judiciar l-a adus pe Blaga la Politie

Vasile Blaga

Liberalul a dat ochii cu politistii, luni la prima ora. Motivul pentru care Vasile Blaga a venit la circa de politie are legatura cu faptul ca se afla sub control judiciar.

Vasile Blaga

Dupa ce saptamana trecuta si-a dat demisia din calitate de copresedinte al PNL, iar in week-end a participat la o sedinta importanta in cadrul structurii de conducere a liberalilor, in care s-au stabilit pasii de urmat, dupa decizia sa de a se retrage din fruntea PNL, urmare a faptului ca a intrat in vizorul procurorilor, Vasile Blaga si-a inceput saptamana cu o oprire scurta la Politie, la sectia 1 mai precis.

Prezenta sa face parte din programul pe care il are de urmat, dupa ce procurorii DNA, care il suspecteaza de trafic de influenta intr-un dosar privind finantarea fosutlui PDL, au decis plasarea sa sub control judiciar, vreme de 60 de zile. Drept urmare, sunt mari sanse ca politicianul sa fie vazut si in zilele urmatoare la aceeasi sectie de politie, in conformitate cu programul stabilit, in acest sens, cu oamenii legii.

In momentul in care a plecat de la politie, respectiv cu putine minute inainte de ora 9, intrebat daca este adevarat ca ar fi primit, cum sustin procurorii, de la fostul primar din Piatra Neamt, 500.000 de euro, Vasile Blaga a dat urmatorul raspuns: „nu este adevarat, dar lucrul acesta il voi dovedi in instanta, nu aici”. Totodata, liberalul a ales sa nu discute si chestiuni de politica. „Facem politica aici, acuma?”, i-a intrebat politicianul, zambind, pe reporteri.

author avatar
Cristina Stefan
156 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger